Det er nemt at annullere dine igangværende Apple Music-, Apple TV- eller tredjepartsappabonnementer fra din Mac. Hvis du har et aktivt abonnement, du vil annullere, skal du blot følge denne vejledning. Vi viser dig, hvordan du annullerer abonnementer ved hjælp af Systemindstillinger og App Store på din Mac.

Sådan annullerer du abonnementer i Systemindstillinger

Følg disse trin for at annullere et abonnement på din Mac:

  1. Åbn din Mac Systempræferencer og klik Apple-id.
  2. Klik på i venstre sidebjælke Medier og indkøb.
  3. Klik Styre ud for Abonnementer.
  4. Klik Redigere ud for det aktive abonnement, du vil opsige.
  5. Klik Annuller abonnement > Bekræfte.
  6. Klik til sidst Færdig for at forlade abonnementsskærmen.

Du har nu annulleret abonnementet med din Mac.

Sådan annullerer du abonnementer i Mac App Store

En anden måde at nærme sig abonnementer på din Mac er fra macOS App Store. Sådan gør du:

  1. Start med at åbne App butik app og klik [Dit navn] fra nederst til venstre.
  2. Klik Bruger indstillinger fra toppen.
  3. instagram viewer
  4. Klik Styre ud for Abonnementer.
  5. Klik Redigere ved siden af ​​det abonnement, du ønsker at opsige, og til sidst skal du klikke Annuller abonnement.

Hvornår ophører abonnementet efter annullering?

For de fleste abonnementer, inklusive de fleste af Apples gratis prøveabonnementer, selv efter du har annulleret dem, kan du fortsætte med at bruge tjenesten indtil den faktiske sidste dag af det pågældende abonnement (det vil sige den periode, du allerede har betalt for eller blev tilbudt som en prøveperiode).

Men i nogle tilfælde, som f.eks gratis Apple TV-abonnement, mister du adgangen umiddelbart efter opsigelse af abonnementet. Da dette varierer fra plan til plan, er den sikreste tilgang at læse sætningen ved siden af Annuller abonnement knappen eller på Bekræft annullering pop op. Her kan du se de præcise vilkår.

Administrer abonnementer på din Mac

Sådan kan du opsige et abonnement fra din Mac. Trinene til at opgradere eller nedgradere et igangværende abonnement er de samme som ovenfor. Vælg blot en højere eller lavere plan (hvis den understøttes af tjenesten) på siden for at redigere abonnementer.

Når du har opsagt et abonnement, påvirker opsigelsen alle de enheder, der bruger dit Apple-id. Du behøver med andre ord ikke at opsige det samme abonnement fra alle dine enheder. Det er nok at annullere én gang fra din Mac, iPhone eller iPad.

Sådan tjekker og annullerer du abonnementer på din iPhone eller iPad

Læs Næste

DelTweetDelE-mail

Relaterede emner

  • Mac
  • Abonnementer
  • Mac tip

Om forfatteren

Ankur Thakur (42 artikler udgivet)

Ankur har været Apple-bruger i mere end syv år og fokuserer på iPhone-vejledninger, rettelser og tips. Når han ikke skriver, kan han lide at se The Office gentagne gange. Ankur elsker også tekniske videoer, komedie og romantiske film, gamle sange, pizza og kylling.

Mere fra Ankur Thakur

Abonner på vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for tekniske tips, anmeldelser, gratis e-bøger og eksklusive tilbud!

Klik her for at abonnere